+36 (70) 220 - 4940   |         info@trainergg.hu

SMR technika

Az SMR System lényege az izmokban, az izompólyákban, a kötőszövetben kialakult feszültségek feloldása.

Az izom újra elnyeri optimális teljesítőképességét, könnyebben regenerálódik, megelőzhetőek a sérülések.

Mire való az SMR?

-Stresszoldás,közérzetjavítás:A kötőszövet képes magában raktározni a feszültséget. A kötőszöveti feszültségek megszüntetésével érhető el a stresszoldás. A stressz megszüntetése a testben kihat a gondolkodásunkra és az érzelmeinkre is. Stresszoldással biztosíthatjuk a jó közérzet elérését is.

-Rehabilitáció,megelőzés:A laza és rugalmas kötőszövet biztosítja az izmok optimális működését, ennek segítségével a sérülések megelőzhetőek. Régi sérülésekből eredő ízületi és izomproblémák megszüntethetőek, a sérülések okozta stresszt feloldja. A regenerációs folyamatok felgyorsulnak, így a gyógyulási folyamat eredményesebbé válik. A rehabilitáció ideje lecsökken, a sportoló hamarabb térhet vissza.

-Mozgástartomány növelése:A rendszeres SMR masszázs segítségével elérhető a könnyebb és fájdalommentes mozgás. A merev ízületek lazábbak és rugalmasabb lesznek. Az izmok ruganyossá és erőssé válnak. A mozgást gátló izomláz  megszüntethető, növekedik az ízületi mozgástartomány. Edzések előtt és után, valamint edzések részeként remekül alkalmazható.

-Testtartás és test-tudat javítása:Javíthatjuk a testtartást. Az egyoldalú terhelésekből vagy az ülőfoglalkozásból eredő problémák az SMR System gyakorlatiainak alkalmazásával megszüntethetők. Nem szimmetrikus mozgást végző sportolók esetében megszüntethetők az ebből eredő panaszok, tartásbeli problémák. Egyre több gyógytornász és rehabilitációs szakember használja a gyógytorna és korrekciós gyakorlatok szerves részeként az SMR System gyakorlatait.

-Fájdalomcsökkentés (izületi- és izomfájdalom,izomláz):Az izomlázból eredő fájdalmak megszüntetésén kívül az SMR System aktiválja a test öngyógyító folyamatait. Ennek következtében jellemzően a stressz és túlterhelés következtében megjelenő ízületi fájdalmak megszüntethetőek. Izomsérülések esetében alkalmazva meggyorsítja a regenerációs folyamatokat.

-Cellulitisz kezelés támogatása:cellulitisz, a narancsbőr és egyéb kötőszöveti gyengeségből eredő problémák megszüntethetők.

-Nyirok és vérkeringés javítása:méregtelenítésben szerepet játszó nyirokrendszer működését segíti, a vérkeringést fokozza.

-Sportteljesítmény növelése: A kötőszövet rugalmassága biztosítja az izom erejét. A feszültségek feloldásával azonnal a maximálisra növelhető az izomerő. Ennek következtében a teljesítmény növelhető. A visszanyert izomerő és az ízületek optimális működése biztosítja, hogy  a sporteljesítmény növekedése tartós maradjon.

Bejelentkezés

Bejelentkezni órára online van lehetőséged.
 

Bejelentkezés

Elérhetőség
Goócz Géza
+36 (70) 220 - 4940
info@trainergg.hu
Kövess minket Facebookon!