Általános Szerződési Feltételek

Felelősségi megállapodás

A szolgáltatást igénybevevő tudomásul veszi és magára nézve kötelezően alkalmazza, hogy az edzéseken, órákon, foglalkozásokon kizárólag saját felelősségére vesz részt, egyedül felelős saját egészségi, fizikai állapotának a részvételre való alkalmasságáért. Kötelezettséget vállal arra, hogy az órára vonatkozó valamennyi szabályt betartja, az eszközöket rendeltetésszerűen használja, saját és társai testi épségét óvja.

Tájékoztató a biztonságos internetes fizetési megoldásról, mely weboldalunkon működik. 

Biztonságos fizetés kártyával: 
Weboldalunk az OTP SimplePay fizetési rendszer által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújt vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztásával növeljük meg. Rendelési weboldalunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a SimplePay rendszer és a vásárló Bankja pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat egy 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetési oldalon. A fizetőoldal adattartalmáról (kártyaszámok, jelszó) weboldalunk nem kap értesítést, azokat csak a Bank éri el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően weboldalunk tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző program beállításainak támogatnia kell az SSL titkosítást. A megfelelő összegű fedezet esetén megrendelt szolgáltatások ellenértéke, vagyis a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján (mely összeg többnyire 5-10 percen belül kerül levonásra a szolgáltatáshoz kapcsolt aktuális zsebből).
A fizetés menete: 

  1. Ön a weboldalon bejelentkezést követően kiválasztja a megvásárolni kívánt jegyet/bérletet, majd a kosárban megtalálhatja rendelését. A tájékoztató elfogadását követően a Fizetés gombra kattinthat.
  2. Ezt követően Ön átkerül az OTP SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez a kártyaadatait szükséges megadnia. 
  3. A kártyaadatainak megadását követően a “Fizetés” gombra kattintva tudja elindítani a fizetési tranzakciót.

A fizetést követően Ön visszatér a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap és e-mailben automatikusan érkezik a visszaigazoló e-mail, tartalmazva a megrendelt termékeket.

Tudomásul veszem, hogy a Goócz Géza ev (Székhely: 2225 Üllő, Kistemető u. 60.) adatkezelő által a www.trainergg.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: e-mail cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff